23 December 2021. 1 min läsning

En strålande god jul till er alla!

Cover image

Vår kundtjänst är öppen som vanligt i helgen, men eventuellt med lite längre svarstider. Främst för att intresset för att välja 100% kärnkrafts-el till timpris är på helt nya nivåer de senaste veckorna. Vi jobbar på så snabbt vi bara kan!

Kärnfulla Nyheter v.51 dyker upp först på söndag, och handlar då bl.a. om ett rekordstort svenskt kärnkraftsstöd, en finsk superreaktor, forskningsstöd till små modulära reaktorer samt kinesisk fjärdegenerations kärnenergi i full swing.

Många frågar oss förresten om Kärnkraftskampen – vår vänskapliga popularitetstävling mellan landets tre kraftverk. Trogna följare minns att Ringhals spurtade hem första upplagan ifjol.

Självklart håller vi även i år koll på hur många som väljer att stötta respektive kraftverk när de blir kunder hos oss, och kan idag avslöja att det med en dryg vecka kvar på året blir rafflande ända in på målsnöret även 2021.

Ringhals har ledningen, men OKG skuggar på upploppet. Vinnaren avslöjas under 2022-års första vecka, och såväl ära som pokal står på spel. Må bästa reaktorpark segra!

Vi önskar er alla en fridfull, kärnfull och strålande jul med alla era nära och kära! Tänk på timpriserna!

PS. Om ni letar efter något att koppla av med i helgerna så kanske Strålande tiders säsongsavslutning och julspecial kan vara något? Allas vår nya favoritpodcast tog sig ett snack med vår ena grundare John Ahlberg, och intervjun blev nog en rätt bra sammanfattning och uppföljning av de otaliga andra han gjort på senare tid. Finns på alla de vanliga ställena, t.ex. Spotify.