11 October 2020. 2 min läsning

Kärnfulla nyheter nu även på bloggen!

Cover image

Varje helg sammanfattar vi veckans största nyheter från energi- och kärnkraftsvärlden i form av ett nyhetssvep som når tusentals prenumeranter samt tiotusentals läsare via våra sociala medier.

Fr.o.m. nu publicerar vi dem även här på vår blogg. Detta är en uppsamlingspost med länkar till alla nyhetsbrev sen april.

Det är inte alltid som svenska medier uppfattar, eller belyser, allt det positiva som sker kring kärnenergin runt om i världen i detta så avgörande decennium. Därför tänker vi att det faller på vår lott att försöka lyfta fram nyheter från trygga källor runt om i världen i kortfattad form på svenska. Här nedan följer länkar till de senaste tjugo veckornas största nyheter.

Framöver kommer vi publicera en post i veckan, och om du tycker innehållet är bra och relevant så tveka inte att sprida dem vidare så långt du bara kan. En roll vi vill att bloggen skall spela här hos Sveriges ledande kärnkrafts-elbolag är att bidra till folkbildning, och då i form av såväl fakta (läs Kärnkraftslogik), granskningar (läs DNV-GL, Chalmers) och nu, nyhetsförmedling.

_______________________________________________________

Gillar du det vi gör? Välj då Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft:

  • Minimerade utsläpp, stabila elnät och orörd natur
  • Rörligt elpris, utan bindningstid, superb kundtjänst
  • Forskningsstöd per kWh – för framtidens kärnkraft
  • Välj närproducerad el från favorit-kraftverk

Sign up