5 August 2021. 1 min läsning

Kärnfull i Sveriges största teknikpodd!

Cover image

Missa inte Kärnfull i Sveriges största tech-podcast! Under Femton är succépodden med storpublik som ”demokratiserar kunskap och lär dig nya saker varje måndag på under femton minuter”, och presenteras i samarbete med Dagens Media.

Men går det ens att förklara kärnkraftens enorma betydelse för en vettigare elektrifiering, samt varför man bör välja landets mest rationella elavtal, för en oinvigd publik på bara en kvart? Vår ena grundare John Ahlberg gör ett tappert försök.

Lyssna gärna, dela och låt oss veta vad du tycker!

_______________________________________________________

Sen intervjun i januari 2021 har vi på nordens första digitala elbolag med 100% kärnkraft fortsatt vår snabba resa och förser idag flera tusentals hushåll och företag med prima kärnenergi. Vi har även delat ut vårt första forskningsstöd, blivit topprankade på Trustpilot, öppnat elhandel i Danmark och välkomnats in i investeringsjätten Midroc Invest AB:s clean-tech portfölj.

Tillsammans med alla våra kunder utgör vi en tung röst i energidebatten, och om du inte redan har "blivit kärnfull" – men anser att Sverige förtjänar en vettigare elframtid – är du varmt välkommen ombord!

Vi sköter hela bytet, har blixtsnabb kundtjänst (chatten öppen 8-23 varje dag), kör utan bindningstid – och med koden m7adm så bjuder vi även på era 3 första månadsavgifter (värde 117kr). Vårt rörliga elavtal är konstant bland de mest prisvärda på marknaden, även då vi avsätter pengar till forskning inom framtidens kärnenergi via varje förmedlad kilowattimme.

Teckna ditt kärnfulla elavtal på under en minut med BankID här.

_______________________________________________________

Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft:

  • Minimerade utsläpp, stabila elnät och orörd natur
  • Superlågt rörligt timpris utan bindningstid
  • Blixtsnabb kundtjänst och forskningsstöd per kWh
  • Stötta ditt favoritkraftverk om du så önskar

Sign up