23 March 2021. 1 min läsning

Kärnfull Prize – info och årets nominerade!

Cover image

Det börjar dra ihop sig! Historiens första Kärnfull Prize skall delas ut den 31/3, och det är våra kunder som har makten över vem av de tre kandidaterna som blir årets pristagare. Här hittar ni information, länkar till intervjuer och hur ni gör för att rösta!

_______________________________________________________

Vem blir den historiska första pristagaren?

Stunden är kommen, på med finkläderna – det är dags för Kärnfull Prize! För som ni säkert vet så avsätter vi en summa per förmedlad kilowattimme till forskning inom framtidens kärnenergi.

Nu har vi, tillsammans med våra rådgivare och andra sakkunniga, identifierat tre utmärkta kandidater. Resten är nu upp till dig – och alla andra kärnfulla kunder – när ni röstar fram vinnaren av detta, vårt första forskningsstöd någonsin.

De nominerade är:

_______________________________________________________

Här har vi tre mycket passionerade, kunniga och engagerade miljö- och energikämpar som viger sina liv åt att försöka skapa en hållbar och storskalig elektrifiering åt oss alla. För en överväldigande majoritet av världens experter är ju nu överens: kärnteknisk innovation kommer att spela en avgörande roll i den fossilfria energiomställningen.

Lär känna var och en av dem bättre i respektive intervju (länkarna ovan), och lägg sen din röst här. Glöm inte att du måste uppge ditt kundnummer.

Om du är ny kund, eller avser bli innan den 31/3, och inte hunnit få ditt kundnummer via mejl eller faktura så är du varmt välkommen att kontakta oss på hej@karnfull.se.

Av affärsmässiga skäl uppges ej den exakta prissumman, men det handlar om ett rejält tillskott som sporrar till fortsatt ambitiös forskning, fördjupning och utveckling av framtidens kärnkraft.

I denna första upplaga är samtliga nominerade privatpersoner, men kommande år kan även hela forskningsprojekt, team, företag eller organisationer komma att bli nominerade.

Vinnaren tillkännages den 31/3 på vår sajt och i våra sociala medier.

_______________________________________________________

Sveriges första elbolag med 100% kärnkraft:

  • Minimerade utsläpp, stabila elnät och orörd natur
  • Superlågt rörligt timpris utan bindningstid
  • Blixtsnabb kundtjänst och forskningsstöd per kWh
  • Välj närproducerad el från favorit-kraftverk

Sign up